A Délvidéki Háló bogozóinak és segítőinek évzáró találkozója

A húsz éves jubileumát ünneplő Délvidéki Háló bogozóinak és segítőinek évzáró találkozóját Nagybecskereken tartották november 25-én.

Halmai Tibor, a Délvidéki Háló vezetője köszöntőjében felhívta a figyelmet arra, hogy az ünneplés és hálaadás mellett fontos a továbblépés, egymás erősítése. Feladatunk és küldetésünk, hogy szolgálatot tudjunk végezni egyházunk, közösségeink számára, figyelembe véve jelenlegi helyzetünket, hangsúlyozta.

A küldetés volt a vezérfonala a találkozót záró ünnepi szentmise szónokának, Elias Ohoiledwarin SVD atyának is, aki Vreckó Ferenc atyával mutatta be a legszentebb áldozatot.

Az összejövetel keretében volt visszatekintés az elmúlt év hálós eseményeire, megfogalmazódtak a tervek a helyi, regionális és Kárpát-medencei találkozók szervezésére és azokon való részvételre.

Együtt lenni, utazni nagyon jó, nagy élmény számomra a közös szervezés és a közös utazás, mert ezáltal is megtapasztalhatjuk, fontosak vagyunk egymás számára, fontosak vagyunk a Háló számára – hívta fel a bogozók figyelmét Halmai Tibor.