Újabb emlékezetes nap Beodrán

Ahol van móka, ott van kacagás is! Gyermekek nevetése és énekhangja töltötte el a beodrai templom környékét reggeltől egészen késő délutánig. Április utolsó szombatján egy újabb hittanos találkozóra tehettünk szert, ugyanis a beodrai fiatalok látták vendégül törökbecsei társaikat. A két település gyermekei már egyre jobban ismerik egymást, ezért a találkozó ismerkedő részére már nem is volt szükség.

A dallamos hangulatért Éli atya volt felelős, számos éneket tanított a gyermekeknek, akik óriási lelkesedéssel és erős hanggal vették ki részüket a dalokból. A Nagybecskereki Pasztorális Iroda tagjai, Illustrisimo Angéla és Gerdof Zsolti, is hozzájárultak az esemény oktató jellegéhez, ugyanis, anyák napja közeledtével, egy előadással készültek az anyaságról. Énektudásukat a gyermekek a nap végén is bemutathatták, amit egy szentmisével zártak Dr. Sóti János atya vezetésével.

Összességében egy újabb, sikeres és örömteli találkozónak lehettünk szemtanúi Beodrán, ahol a fiatalokat mindig tárt karokkal várják.