Nagyszülők és idősek látogatása Törökkanizsán

szulomar-nora

A törökkanizsai bérmálkozásra készülő hittanosok meglátogatták az egyházközség idős tagjait és a nagyszülőket, mivel a gyakori találkozás pozitív hatással van a gyerekek és az idős személyek között. A nagyszülőkkel és idős személyekkel éreztették, hogy mai világban is tisztelet övezi őket és a segítségükre sietnek.

Hejberger Flóra
Elmentem a nagymamámhoz segíteni takarítani. Port töröltünk függönyt mostunk. Miután befejeztük kávéztunk és beszélgettünk. Mikor elkezdett sötétedni hazamentem.

hejberger-flora_1 hejberger-flora_2

Tokodi Denisz
Egy pénteki napon meglátogattam a mamámat. Mikor odaértem épp kávézgatott magában, hiszen már özvegy. Őt Erzsébetnek hívják. 65 éves így már nem dolgozik. Nagyon megörült mikor oda értem és jót beszélgetünk.

tokodi-denisz

Mihók Emese
Ő itt a délnagymamám 83 éves és Máriának hívják. Ma meglátogattam és pont tésztát csinált. Segítettem neki, majd egy kicsit beszélgettünk. Szeretem,hogy mikor elmegyek hozzájuk mindig van egy új történet amit el szoktak mesélni.

mihok-emese

Piri Petra
Ma elmentem a mamámhoz. Éppen csinálta az ebédet a családnak. Beszélgettünk a suliról és a továbbtanulásról, eközben kávéztunk is. Majd mikor elmentem elköszöntem és mondta, hogy máskor is szívesen lát.

Szulomár Nóra
Lakatos Etelka, nagymamám. Idén lesz 60 éves. Eljöttem hozzá, kávéztunk, beszélgettünk. Majd utána segítettem neki kicsit rendbe hozni a kertet.

szulomar-nora

Ballangó Anabella
Ő itt a mamám Erzsébet, 62 éves. A mai nap ellátogattam hozzá, sokat beszélgettünk és készítettünk kalácsot. Nagyon szeretek náluk lenni de sajnos legtöbbször nem jut rá időm.

ballango-annabella

Dancsó Zsófia
Ő itt a nagymamám. Eszternek hívják, 64 éves.  Szabad időben elmegyek hozzá segíteni vagy kalácsot sütni és közben sokat szoktam vele beszélgetni.  Nyári szünetben ott is szoktam aludni és segíteni főzni a családnak ebédet még ők dolgoznak a határban.

dancsozsofi

Orosz Flóra
Fontosnak tartom, hogy gondoljunk az idősekre. Ezért meglátogattam a nagymamám. Nagy meglepetésemre ott volt az apukám nagybátya is.  Beszélgettünk, süteményt ettünk. Ezzel egy kis örömet szereztem nekik.

oroszflora

Sándor Vivien
Egy nap elmentem a mamámat meglátogatni. Délután kimentünk a kertbe virágot szedni. Majd mikor bevittük, úgy gondoltuk, megiszunk egy-egy csésze cappuccinót. És olyan 17:00 óra fele elmentünk sétálni.

sandorvivien

Vajdovics Anna
Ma elmentem a szomszéd nénihez.  Éppen a kertben gondozta a virágokat.  Segítettem neki, ezért nagyon örült, be is hívott egy kis üdítőre.  Közben az iskoláról beszélgettünk.  Mikor mentem haza elköszöntem, és azt mondta, máskor is szívesen lát.

vajdovicsanna