Missziósok jártak Fehér Roland atya plébániáin

Missziós utógondozás keretében látogatott el a Szent András Evangelizációs Központ csapata Nezsénybe és Bókára április elején.

Lelkinap Nezsényben

Miket kell kizárnunk életünkből, ha Isten útján járunk? Hogyan működik egy közösség? Hogyan működik a Szentlélek? – e három kérdés, amelyet interaktív előadás keretében dolgoztak fel, képezte az április 2-án, szombaton Nezsényben tartott lelkinap fő témáját.

Az összejövetel helyszíne a hittanterem volt, dicsőítéssel kezdődött, amelyet Csiszér László vezetett; és szentmisével zárult, ezt a helyi plébániai kormányzó, Fehér Roland atya mutatta be.

Utógondozás Bókán

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét, a bókai templombúcsút megelőző napon, a délelőtt kilenc órai szentmisén szolgát a missziós csapat. A szentmisét Fehér Roland atya mutatta be, s ezen a napon rendhagyó módon nem mondott homíliát a közösségnek. A buzdítást/tanítást ez alkalommal a szentmise zenei szolgálatát is ellátó Csiszér Lászlóra bízta, aki már a tavalyi misszió alkalmával is belopta magát a hívek szívébe.

A szentmise keretében a helyi női szervezet egy keresztet adott át Roland atyának, amelyet a templombúcsú alkalmából ajándékoztak a közösségnek.