Terménygyűjtési akció Szentmihályon

OLYMPUS DIGITAL CAMERASzentmihályon a helyi máltai csoport az egyháztanácstagokkal közösen szervezte meg a már hagyományos őszi terménygyűjtési akcióját a kollégiumok javára. A nagybecskereki leánykollégium és a muzslyai fiúkollégium részére nagy mennyiségű élelmiszer és tisztálkodási szer gyűlt össze a termény betakarítást követő jótékonysági akció során.

Köszönet illeti ezért az adakozókat, azt a hatvanhárom családot, akik adományaikkal segítették a kollégiumok munkáját. Ugyanakkor köszönet illeti a szervezőket, különösen Sulykó Ibolyát, a szentmihályi alapszervezet elnökét, aki negyedik éve fő irányítója ennek a humánus akciónak. Mind a fiúkollégiumba, mind a lánykollégiumba jutott az adományokból, s természetesen Muzslyán, a Kun Béla utcában Gizella nővér felügyelete mellett lakó negyedikes leányok is részesültek a szentmihályiak ajándékaiból

– mondta Stocker Kecskeméthy Hajnal, a Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, aki kiemelte, ez alkalommal pénzadományt is kaptak, amelyet a leánykollégium részére adott át az intézmény vezetőjének, Regina nővérnek.