Búcsú Hódegyházán

Szeptember 29-én a Szent Mihály főangyal tiszteletére felszentelt templomban búcsút ünnepeltek Hódegyházán. Az ünnepi szentmisét mons. Fiser János atya, ft. Csipak Csaba atya, ft. Szemerédi Pál atya celebrálták Mészáros Attila állandó diakónus segítségével. A szentbeszédet ft. Csipak Csaba atya a nagybecskereki egyházmegye irodaigazgatója tartotta. A prédikációban Szent Mihály főangyal mellett a többi angyalról is beszélt, akik Isten teremtményei. Kihangsúlyozta az őrangyalok fontosságát is életünkben.

Az iskola minden tanulója, tanítóik és az igazgató is részt vett a szentmisén. Erre az alkalomra a gyermekek egy alkalmi műsorral készültek. Csóka község vezetői közül is többen jelen voltak, valamint Tóth Árpád és neje, akik rendszeresen támogatják a hódegyházi templomban és plébánián történő munkálatokat.

Mons. Fiser János atya a szentmise végén mindenkinek megköszönte a segítséget, akik hozzájárultak az ünnepség szebbé tételéhez. Ezután a plébánián közös agapéra került sor, a gyermekek pedig édességet kaptak.