Dalok a lélek ritmusához Muzslyán

Második alkalommal szervezték meg a muzslyai Mária Neve-templomban a Lélek ritmusa dalfesztivált május 16-án, amelyre egyházi dalokkal nevezhettek be a fiatalok.

A fesztivál legfiatalabb fellépője a helybeli második osztályos Süveg Emma volt. Emellett bemutatkozott a közönségnek Tóth Anita, aki először szólózott, Tasi Szabina, akit Vajdaság-szerte ismernek. Utóbbi egy duettet is énekelt a moholi Brnić Miroslavval, a fiúkollégium növendékével, aki szólóénekesként is megmutatta tehetségét. Mezei Szimóna a Don Bosco kórus vezetője, ő több énekest is kísért zongorán, ugyanakkor szólózott és duettet is énekelt egy Kanadából cserediákként érkezett lánnyal, Natasha Milaveccel, aki szerb nyelvtudását gyarapítja éppen a muzslyai plébánián.

A helybeli fellépőket erősítette Kovács Nándor, aki ezúttal is saját szerzeményeiből énekelt el kettőt, illetve egy átdolgozott dalt is előadott. A vendégfellépők között volt adai Vastag Krisztina, a moholi Pajor Tímea és a törökbecsei Farkas Szebasztián. A Don Bosco zenekar és gyermekkórus, ugyancsak színre lépett, ismételten sikerrel.

Kalapis Sztoján SDB atya, a főszervező az oklevelek átadásakor örömmel nyugtázta, hogy a szép számú fellépő dalaival a Mennyei Atyához énekelt formában is eljutott egy-egy fohász.