A Nagybecskereki Egyházmegye plébániai önkénteseinek és munkatársainak találkozója – 2019. május 3.

caritashuzsinat-logo

Ki az én felebarátom?

A NAGYBECSKEREKI EGYHÁZMEGYE PLÉBÁNIÁK
ÖNKÉNTESEINEK ÉS MUNKATÁRSAINAK TALÁLKOZÓJA

Kedves Plébános atyák!
Kedves Önkéntesek!

Nagy szeretettel hívom és várom Önöket a Nagybecskereki Egyházmegye plébániai önkénteseinek és munkatársainak találkozójára, amelyet 2019. május 03-án (pénteken délután) szervez a Püspökségi Caritas a nagybecskereki székesegyházban és a püspökségen.

15.00 órakor gyülekezünk a nagybecskereki plébániaudvarban.

15.30 órakor a résztvevők üdvözlése és a plébániákról érkező csoportok rövid bemutatása után, mons. Fiser János, általános helynök, padéi plébános tart előadást.

Rövid szünet után 17.00 órától egy plébánia Caritas csoportja mutatja be tevékenységét.

17.30 órától a szentmise kezdetéig szentgyónási alkalmat biztosítunk a székesegyházban.

A 18.00 órakor kezdődő szentmisét főpásztorunk dr. Német László SVD mutatja be paptestvéreivel együtt.

A szentmise után a plébániaudvarban közös agapéval és társalgással alkalmat biztosítunk a jó példák megosztására, személyes kapcsolatok kialakítására és megerősítésére, tapasztalatok és ötletek cseréjére.

Kérem a plébános atyákat, hogy az önkénteseikkel együtt jöjjenek. Buzdítsák, lelkesítsék és segítsék őket, hogy minél többen eljuthassanak erre a találkozóra.

A Caritas szerény útiköltség térítést is biztosít. Hálásak lennénk, ha a szomszédos plébániák közösen szerveznék meg az utazást a költségek csökkentése érdekében.

Kérem, jelezzék a plébániájukról és a leányegyházaikról érkezők létszámát, legkésőbb április 30-ig munkanapokon a 023-510-447, illetve azon kívül is a 064-2020685 telefonszámra, vagy a caritas.zr@mts.rs címre.

Szeretettel várjuk Önöket!

 Nagybecskerek, 2019. 04. 16.
Tisztelettel és szeretettel,
Halmai Tibor, a NPC igazgatója